Je huis inrichten? Zo moet het dus NIET!

Je huis inrichten? Zo moet het dus NIET!


Zo voorkom je deze 4 veelgemaakte interieurfouten.  

 

 Prullenverzameling

Laat je interieur rust en gezelligheid uitstralen. Te veel decoratie kan overweldigend werken en geeft onrust.

Herken jij jezelf hierin? Alle troepen verzamelen! Het is tijd voor een opruimbeurt.

Woondecoratie trends

 TL verlichting 

Hier zijn wij het meest allergisch voor! Verlichting is een belangrijke sfeermaker in huis. Laat die felle “TL balken” dus maar achterwege en vervang ze eens voor een sfeervolle tafel- en/of vloerlamp. Deze lampen creëren gezelligheid in huis.

 

 Opslag in het zicht

Deze fout wordt vaak gemaakt. Creëer een opbergruimte uit het zicht of zorg er voor dat je een kast hebt die je dicht kan maken.

Heb je handige bakken gekocht om je spullen in op te bergen? Gebruik deze dan ook en maak geen "dumpplek" van je open kast of wandplank.

Ben jij ook zo iemand die met rommel door het huis loopt, nog een leeg plekje in je open kast ziet en denkt: ik zet mijn rommel hier neer. Zo! Dat is opgeruimd? Foei!

Woondecoratie voor in jouw open kast

Lege muren

Leuk al die meubels, maar vergeet je muren niet! Het is één van de interieurfouten die maar al te vaak wordt gemaakt: de wanden leeg laten.

Dit kan natuurlijk komen omdat je die ene gave eyecatcher nog niet hebt gevonden of omdat je boorangst krijgt van die net geverfde muren. Het resultaat: kale, saaie en vooral onpersoonlijke muren. Terwijl juist die gave prints, foto’s en kunstwerken de kamer helemaal jóu maken.

 

Hieronder een aantal "wandtips":

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.