RETOURNEREN & KLACHTEN

RETOURTERMIJN

Na ontvangst van jouw bestelling heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren.

 

RETOURKOSTEN

De kosten van de retourzending zijn € 5,95. Deze kosten zullen naderhand automatisch worden ingehouden op je eindfactuur.

 

RETOURPROCEDURE

Wil je een product retourneren? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar dat is geen enkel probleem.

Meld je retour aan via onze retourpagina: https://label6.shipping-portal.com/rp/

 

Wij zorgen er voor dat al onze producten met liefde en zorg worden verpakt en verzonden. Wij verwachten van onze klanten dat zij de producten die zij willen retourneren dan ook weer net zo netjes en goed verpakt naar ons terug sturen.

 

Binnen 7 werkdagen nadat wij jouw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvang je hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag (min €5,95 retourkosten) zo spoedig mogelijk terugstorten of de factuur annuleren indien je voor achteraf betalen hebt gekozen.

 

Let op: de consument is wettelijk gezien verantwoordelijk voor een retourzending. Daarom raden wij aan om de artikelen in de zending goed en strak te verpakken. Indien artikelen beschadigd bij ons aan komen, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten.

 

 

RETOURVOORWAARDE

 

Wat wij van onze klanten verwachten:

- Binnen een termijn van 30 dagen mag je het product bekijken, beoordelen en retourneren.

- Stuur het product altijd terug in de originele verpakking. Het artikel mag niet zijn gebruikt, sporen van gebruik bevatten of beschadigd zijn. Ook dient het product vrij te zijn van rook of andere geuren.

- Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien er sprake is van het bovenstaande heeft Label6. het recht om de retournering af te keuren.

- De consument is wettelijk gezien verantwoordelijk voor een retourzending. Daarom raden wij aan om de artikelen in de zending goed en strak te verpakken. Indien artikelen beschadigd bij ons aan komen, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten. 

 

RUILEN

Het is helaas niet mogelijk om items te ruilen. Wij willen je vragen je artikel te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen in onze webshop.

 

KLACHTEN

Heb je een klacht? Meld het ons. Je kunt contact opnemen via Info@label6.nl 

Stuur ons je ordernummer en een foto van de klacht, dan zullen wij je klacht beoordelen en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen.

.