RETOURNEREN & KLACHTEN

RETOURTERMIJN

Na ontvangst van jouw bestelling heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. 

Let op: gepersonaliseerde producten met een naamplaatje kunnen niet geretourneerd worden

 

RETOURKOSTEN KLEINE PRODUCTEN

De kosten van de retourzending van kleine producten zijn € 6,50 per pakket. Deze kosten zullen naderhand automatisch worden ingehouden op je eindfactuur.

Voorbeeld kleine producten: alle woonaccessoires en woondecoratie, tuinaccessoires, barbecues, sets van 2 stoelen, barstoelen etc.

Neem bij twijfel contact met ons op, dit kan via de groene Whatsapp button rechts onder of via het contactformulier.

 

RETOURKOSTEN GROTE PRODUCTEN

De kosten van de retourzending van grote producten zijn € 75,- per pakket omdat wij hiervoor een opdracht moeten laten inplannen door onze vervoerder. Deze kosten zullen naderhand automatisch worden ingehouden op je eindfactuur. Grote producten zijn producten die je niet via de gewone pakketdienst kunt versturen omdat ze te groot zijn of een min. gewicht hebben van 30 kilo.

Voorbeeld grote producten: tuintafels, loungesets etc.

Neem bij twijfel contact met ons op, dit kan via de groene Whatsapp button rechts onder of via het contactformulier.

 

RETOURPROCEDURE

Wil je een product retourneren? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar dat is geen enkel probleem.

  1. Meld je retour aan via: Info@label6.nl of via onze contactpagina.
  2. Vermeld je naam of ordernr. en geef aan welk artikel je wil retourneren.
  3. Vermeld de reden van retour (dit is niet verplicht).
  4. Je ontvangt van ons z.s.m. een retourlabel
  5. Verpak je order en plak het retourlabel op de doos
  6. Geef je retour af bij een verzendpunt in de buurt

 

Let op:

Verpak je product stevig en zorg dat deze niet kan schuiven in de doos.

Wij zorgen er voor dat al onze producten met liefde en zorg worden verpakt en verzonden. Wij verwachten van onze klanten dat zij de producten die zij willen retourneren dan ook weer net zo netjes en goed verpakt naar ons terug sturen.

 

De consument is wettelijk gezien verantwoordelijk voor een retourzending. Daarom raden wij aan om de artikelen in de zending goed en strak te verpakken. Indien artikelen niet of beschadigd bij ons aan komen, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten.

 

Retourlabels die je van ons ontvangt worden niet standaard verzekerd. Wil je je pakket verzekeren zodat je retour gedekt is tegen verlies of beschadiging? Neem dan contact met ons op via Info@label6.nl

 

Binnen 7 werkdagen nadat wij jouw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvang je hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag (min € 6,50 retourkosten voor kleine pakketten en € 75,- voor grote pakketten) zo spoedig mogelijk terugstorten of de factuur annuleren indien je voor achteraf betalen hebt gekozen.

Heb je tijdens de betaling gebruik gemaakt van een giftcard, dan wordt het aankoop bedrag hierop teruggestort.

 

Let op: gepersonaliseerde producten met een naamplaatje kunnen niet geretourneerd worden

 

RETOURVOORWAARDE

 

Wat wij van onze klanten verwachten:

- Binnen een termijn van 30 dagen mag je het product bekijken, beoordelen en retourneren.

- Indien je product schade heeft, maak hier dan binnen 2 dagen melding van via Info@label6.nl

- Stuur het product altijd terug in een stevige verpakkingsdoos. Het artikel mag niet zijn gebruikt, sporen van gebruik bevatten of beschadigd zijn. Ook dient het product vrij te zijn van rook of andere geuren.

- Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien er sprake is van het bovenstaande heeft Label6. het recht om de retournering af te keuren.

- De consument is wettelijk gezien verantwoordelijk voor een retourzending. Daarom raden wij aan om de artikelen in de zending goed en strak te verpakken. Indien artikelen niet of beschadigd bij ons aan komen, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten.

 

Retourlabels die je van ons ontvangt worden niet standaard verzekerd. Wil je je pakket verzekeren zodat je retour gedekt is tegen verlies of beschadiging? Neem dan contact met ons op via Info@label6.nl

 

Let op: gepersonaliseerde producten met een naamplaatje kunnen niet geretourneerd worden

 

RUILEN

Het is helaas niet mogelijk om items te ruilen. Wij willen je vragen je artikel te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen in onze webshop.

 

SCHADE

Heb je je pakket ontvangen en heeft je product schade? Alvast onze excuses hiervoor, dit kan helaas wel eens gebeuren. Meld je schade altijd zo snel mogelijk maar altijd binnen 2 dagen via ons contactformulier of via Info@label6.nl

Stuur een foto mee waar wij de schade goed op kunnen zien en vermeld je naam of ordernummer. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing.

 

KLACHTEN

Heb je een klacht? Meld het ons. Je kunt contact opnemen via Info@label6.nl 

Stuur ons je ordernummer en een foto van de klacht, dan zullen wij je klacht beoordelen en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen.